Makeup is art, beauty is passion 💕

VÀlkommen in i skönhetens vÀrld


Valet 2022

DÄ var valdagen över och jag hoppas de flesta har röstat istÀllet för att strunta i det. Nu vÀntar vi bara pÄ det slutgiltiga resultatet. Enligt siffrorna igÄr sÄ har det blÄ blocket redan vunnit, men som alltid sÄ litar jag inte pÄ dessa siffror riktigt. Inte förrÀn det stÄr helt klart vem som Àr den verkliga vinnaren. Det kan fortfarande vÀnda.

SpÀnningen Àr olidlig. Ska vi nu lyckas fÄ en förÀndring i landet, eller ska vi fortsÀtta pÄ samma spÄr som de senaste Ätta Ären?

Ärligt talat Ă€r jag inte sĂ€rskilt förvĂ„nad. De högra partierna har fĂ„tt sĂ„ enormt mycket uppmĂ€rksamhet senaste Ă„ret sĂ„ det Ă€r inte konstigt att de har ökat med röster.

Kollade ni pÄ gÄrdagens valvaka?

5 svar till “Valet 2022”

 1. Jag hoppas verkligen att det blir en förĂ€ndring,att det blir lite nytt och dĂ„ mĂ„ste det nĂ€stan vara ett maktskifte, absolut röstade vi hĂ€r – Ă€ven tonĂ„ringen som var första gĂ„ngsvĂ€ljare – skall bli skönt nĂ€r allt vad vĂ€l Ă€r klart, vi vĂ€ntar med spĂ€nning.

  Gilla

 2. HÀr var man ocksÄ och röstade. Ja man kan verkligen inte ta nÄgot för givet tills alla röster Àr rÀknade. Jag sjÀlv har inte sett valkvakan.

  Gilla

 3. Ja det mÄste ju bli stora förÀndringar sÄ att vÄrt samhÄlle förÀndoch krÀvs det för det och det kan bli bÀttre dÄ Àr det ju en bra valvinst isfl

  Gilla

 4. Jag tycker det Ă€r vĂ„r plikt i Sverige att rösta. Å alla ska rösta. Ända gĂ„ngen pĂ„ Ă„ret som typ svenska folket fĂ„r sĂ€ga nĂ„got till dem högre makterna.
  Jag litar heller inte pĂ„ reslusten Ă€n. Jag litar pĂ„ det nĂ€r det Ă€r helt klart. Mm
det Ă€r spĂ€nnande. Jag hoppas att det blir en förĂ€ndring.
  NÀ kolla inte pÄ valvakan.

  Ta hand om dig! đŸŒș

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Blogg pÄ WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: