Makeup is art, beauty is passion 💕

Välkommen in i skönhetens värld


,

Trött!

Åh vad jag saknar all energi som har försvunnit från mig. Jag var som en duracellkanin som orkade hur mycket som helst och som hade saker för sig hela tiden förr. Men nu? Jag är helt slut redan efter lunch oftast. Helt galet.

Erkänn, man riktigt ser på mig hur trött jag är, på ögonen. Det här kortet är taget efter lunch. Phu. Jag förstår inte hur jag ska orka gå upp och arbeta 100% igen. Men jag måste, på något sätt.

Man blir ju knappast rik av att vara sjukskriven, och shoppaholic som man är har svårt att hålla i pengarna som jag bör. 🙈 Bläh. Vilka dåliga vanor man har dragit på sig under livets gång…

På tal om shoppaholic. Såklart har jag hittat massvis av favoriter på SHEIN som jag verkligen vill klicka hem… Men nej. Ekonomin hindrar mig en aning just nu. Ni ser några av dem här 👇

Jag vet. Jag är galen i kläder. Enligt mig kan man aldrig ha för mycket. Ändå vet jag att det bara är ett sätt för mig att fylla tomrummet som gnager inom mig, som jag inte riktigt vet hur jag ska fylla på annat sätt. Det har med min självkänsla att göra. Ett sätt att kompensera för mitt dåliga självförtroende… Just det här är något som jag jobbar med, ständigt. Att hitta fel på sig själv är inget svårt överhuvudtaget, men när det kommer till att lyfta sådant som är positivt och ”bra” med sig själv… Det är inte lika lätt!

Annons

2 svar till “Trött!”

 1. Jag känner som du. Går på mindre energi. Men för mig kanske det är för att jag har börjat på praktik & det tar en del energi & kraft nu. Samtidigt vill jag göra saker. Det går inte riktigt ihop. Så jag får bromsa mig själv lite. Få kroppen ta tid.

  Att ha kläder är trevligt & köpa kläder är åxå trevligt 😊. Men för mig har räkningar & mat gått lite före nu i några år. Men såklart har jag köpt något någon gång. Oftast är det så att man vill fylla ett tomrum. Att köpa något eller göra något.

  Tyvärr är man jättebra på att se negativt på sig själv. Man borde se mer positivt på sig själv 🙂. Precis. Det är inte lika lätt.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Ja man ser helt klart hur trött du är när man kollar på dina ögon. Du ska lyssna på kroppen och ta det i din takt så du inte går för snabbt fram och sedan är tillbaka på ruta ett. Ta ett steg i taget och var noga med att din kropp hänger med.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: