Makeup is art, beauty is passion 💕

Välkommen in i skönhetens värld


Min Stora Dag – Sprid ordet!

Min Stora Dag är en stiftelse som gör skillnad för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Varje år får tusentals barn som kämpar vara med om en Stor Dag som ger extra kraft och livsviktig glädje i en tuff vardag. 🖤

För att få en Stor Dag ska barnet vara mellan 4 och 18 år och ha en allvarlig och livspåverkande sjukdom och/eller diagnos. Enligt Min Stora Dags medicinska råd ingår cirka 200 000 barn i den målgruppen.

Vår vision är att alla barn och unga i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser ska få en Stor Dag.

MinStoraDag.org

Min Stora Dag sprider glädje och kraft när den fysiska och mentala smärtan tynger vardagen. En Stor Dag innebär ett viktigt avbrott i en tuff tillvaro och genom glädjefyllda upplevelser kan barnen få lite av sin barndom tillbaka.

De som hittills fått en Stor Dag har tillsammans över 140 olika typer av sjukdomar och diagnoser. Bland annat hjärtsjukdomar, mag- och tarmsjukdomar, NPF-diagnoser och cancer. Ett stort antal har dubbel- eller trippeldiagnoser.

En allvarlig sjukdom eller diagnos betyder stora påfrestningar i vardagen för såväl barn som närstående. De Stora Dagarna bidrar med det där lilla extra när orken inte räcker till och det behövs något mer än mediciner.

Min Stora Dag är den organisation som i sitt syfte når störst antal olika typer av sjukdomar och diagnoser i Sverige.

Här kan du läsa mer om den skillnad en Stor Dag gör.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: