Makeup is art, beauty is passion 💕

Välkommen in i skönhetens värld


Here we go again…

Dottern visade positivt på sitt covidtest idag… Dock inte jag – ändå är det jag som mår sämst av oss. Förkylning, ont i bihålorna, ont i halsen, feber, ont i hela kroppen. Ärligt, varje andetag gör ont!

Dottern däremot är förkyld, hostig och snorig, men hur pigg som helst! 🤦‍♀️

Såhär ser det ut här hemma just nu.

Jag fryser och har ont överallt. Varm dryck och en gosig filt har blivit min räddning. Dottern spelar xbox och försöker sysselsätta sig så gott hon kan när hennes mamma är tråkig och knappt kan röra sig. Vi har nog hunnit se närmare ett tiotal filmer idag samt hunnit spela upp nivåerna på hennes roblox. 🤪

Annons

5 svar till “Here we go again…”

 1. Fy. Det låter inte kul 😕. Tur att du har sällskap av dottern. Mysigt att se massa filmer tillsammans. Ni får krya på er!

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

 2. Men fy det låter verkligen inte roligt alls att må så dåligt, och trots att testet inte var positivt för dig. Tur att ni åtminstone har kunnat se på filmer tillsammans.
  Krya på er!

  Gilla

 3. Krya på er – inte kul med covid men hoppa ni klarar er lindrigt. Min chef och några kollegor har också testat positivt – känns som det kommer allt mer och närmare igen. Men trots två omgångar har vi klarat oss med väldigt lindriga besvär och jag var sämre i bihåleinflammation än mannen i covid i våras – så allt är som tur är inte covid. Hoppas du känner dig bättre i morgon.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: